Smiling employee
Backoffice uitbesteden: onze dienstverlening is jouw succesAls intermediair wil je focus houden op het werven, selecteren en plaatsen van de juiste kandidaten en ZZP-ers. Denk er daarom over na om jouw backoffice uit te besteden! Door het uitbesteden van je backoffice krijg je meer tijd en ruimte om je onderneming te laten groeien. 

De lifecycle van easyworx 

Met onze lifecycle voorziet easyworx iedere intermediair van een efficiënte backoffice oplossing op maat. In deze lifecycle bieden we twee pakketten aan waarbij we onderscheid maken tussen duo werkgeverschap en juridisch werkgeverschap. Zo kies je bij ons het pakket dat het meest bij jou past. 

Easyworx basic 

Het is van belang om eerst goed bij jezelf na te gaan wat je verwacht van een backoffice partner. Wat zijn jouw wensen en behoeftes als het gaat om een backoffice partij? Wanneer Ben jij een startende intermediair of wil je volledig ontzorgt worden? Dan is easyworx basic de beste oplossing voor jou. Bij easyworx basic worden wij samen juridisch werkgever. Wij noemen dit duo werkgeverschap. Dat betekent dan wij alle contractuele, financiële en administratieve zaken achter de schermen regelen én de kosten voorfinancieren. Easyworx factureert jouw klanten en de marge is voor jou. Daarbij profiteer je volop van onze certificeringen en lidmaatschappen zoals ABU, VCU en onze kennis van de ET regeling. 

Easyworx advanced 

Ben jij een intermediair van middelgroot formaat en zelf juridisch werkgever? Kies dan voor het pakket easyworx advanced om jouw backoffice uit te besteden. Hierbij ben je zelf juridisch werkgever met alle bijbehorende verplichtingen. Je profiteert dan van overheid subsidies én krijgt de meeste voordelen van onze basic oplossing. Easyworx zorgt met advanced dat jij aan al jouw financiële werkgeversverplichtingen voldoet. De volledige loon en marge omzet verloopt via jouw eigen B.V. en wij verzorgen de facturatie en incasso bij de opdrachtgever.  Wil je zelf jouw inleners factureren? Dat kan in combinatie met onze Basic en Advanced dienstverlening.

Developer team brainstorming on their project with laptop, smartphone and digital tablet.

De voordelen van jouw backoffice uitbesteden kort op een rij 

Basic: 

  •  Duo werkgeverschap 
  •  Voorfinanciering verzorgd 
  •  Profiteren van certificeringen 

Advanced: 

  •  Zelf juridisch werkgever 
  •  Volledige margeomzet via eigen B.V. 
  • Profiteer van subsidies 

Jouw kennispartner  

Wij zijn jouw kennispartner om altijd op terug te vallen. Met de dienstverleningen van easyworx kan jij je volledig richten op groei. Hierbij bespaar je kostbare uren aan administratie en is er geen investering in een backoffice en compliancy nodig. Je profiteert bij basic van onze certificeringen en lidmaatschappen en je werkt samen met een bewezen professionele partner. Benieuwd naar ons verhaal? Bekijk dan nu hier onze video

Twee medewerkers aan een bureau die samenwerken op een laptop

Benieuwd geworden naar wat easyworx voor jou als bedrijf kan betekenen?

Wil je samen kijken naar welk pakket het beste bij jou past of gewoon even een kopje koffie drinken en de mogelijkheden doornemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Onze experts staan altijd voor je klaar.