easyworx logo
  1. contactcontact

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden dan helpen wij jou graag verder. Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen om al jouw vragen te beantwoorden.

Let op:

Easyworx heeft besloten om het advies van het RIVM en het ministerie op te volgen. Dit betekent dat wij de helft van onze teams met ingang van 16 maart vanuit huis laten werken. We verzoeken je om zoveel mogelijk contact te zoeken via e-mail of WhatsApp. De contactgegevens vind je hieronder.

Ook wijzigen wij met ingang van 16 maart tijdelijk onze openingstijden. Van 8.30 tot 17.30 zijn we jou graag zo goed mogelijk van dienst.

Het kan zijn dat door de nieuwe maatregelen er een langere reactietijd is dan dat je van ons gewend bent. Wij zullen ons uiterste best doen om dit te beperken.

Ondanks dat wij, als gevolg van maatregelen, anders moeten werken zullen wij ons optimaal inspannen het salaris van medewerkers tijdig uit te betalen.

ContactBel ons op +31 570 850 550, stuur een bericht via whatsapp naar 06 53 52 44 07 of mail naar mkbhoreca@easyworx.nl
Hanzeweg 5
7418 AW Deventer
Route
Postbus 75
7400 AB Deventer