over easyworx

Header over ons easyworx

Over easyworx

Met een sterk team maken wij een tijdige en correcte verloning en facturatie mogelijk. Wij zijn kennispartner en een betrouwbare speler in de markt. Onze life cycle dienstverlening (basic en advanced) en blijvende ontwikkelingen van onder andere ons backoffice systeem easyoffice, zorgen voor zelfredzaamheid en een optimale groei van onze Intermediairs. Op deze pagina lees je alles over easyworx.

Of je nu een Intermediair bent gespecialiseerd in de bemiddeling voor uitzendkrachten, ZZP-ers en/of freelancers, ervaar het gemak van onze dienstverlening.

Easyworx is een van de toonaangevende merken van staff capital.

Over staff capital

Om écht een goed beeld te krijgen van staff capital, nemen we je even mee terug in de tijd. Naar het jaar 2002 om precies te zijn. In dit jaartal richtte de huidige CEO, Rick Simons, het bedrijf payroll select op. Payroll select is één van de eerste payrollbedrijven in Nederland en heeft aan de basis gestaan van de enorm snelle groei van payrolling in Nederland. Door de jaren heen is het bedrijf hard gegroeid en heeft het meerdere overnames gedaan. Na een aantal overnames en het starten van nieuwe merken is het bedrijf in 2017 gesetteld in Deventer.

Vanuit Deventer is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op het ontwikkelen van HR-tech oplossingen omdat de markt enorm aan het veranderen was. Wij zijn dan ook nog lang niet klaar met ontwikkelen. Voorlopen op de markt met toekomstgerichte innovatieve oplossingen is waar wij elke dag kei hard aan werken. Wij vertalen de behoefte van de ondernemer in een HR-tech oplossing.

Ook als werkgever blijven wij ontwikkelen. Stilzitten doen wij niet graag. Wij geloven dat talent het beste tot zijn recht komt wanneer het personeel op de juiste plek zit.

‘’ONZE HR-TECH OPLOSSINGEN, MET EEN MENSELIJK KARAKTER, MAKEN EXTRA GROEI MOGELIJK VOOR IEDERE ONDERNEMER.’’

Team easyworx

We’ve got your back(office)!

Naast de HR tech oplossingen van easyworx, is het team cruciaal voor onze dienstverlening. Wij helpen onze intermediairs groeien door werk uit handen te nemen en ze te voorzien van het juiste advies. Onze belangrijkste doelstelling is om een tijdige en correcte verloning en facturatie te realiseren voor onze intermediairs. Dit doen wij vanuit de verschillende disciplines zoals verkoop, accountmanagement en de binnendienst. Samen vormen wij een sterke keten. Het maakt niet uit wat je als intermediair doet, ons backoffice team staat altijd klaar.

Wij zijn jouw kennispartner
Werken bij easyworx betekend dagelijks adviseren van onze intermediairs, en hiermee een bijdrage leveren aan de kwaliteit en het niveau van de uitzendbranche.

Daarom zijn wij allemaal in het bezit van ons SEU-diploma en beschikken veel van onze collega’s over een VIL VCU diploma. Wij nemen onze kennis van de uitzendbranche dagelijks mee naar onze prachtige werkplek in Deventer om vanuit daar jouw kennispartner te zijn.

De dynamiek bij easyworx is vergelijkbaar met de dynamiek op een uitzendvestiging. Je weet nooit wat de dag brengt en is daardoor nooit saai. Net als de uitzendbranche zijn wij continue in beweging en ontwikkelen wij verder. Stilstaan, daar houden wij niet van!

werken bij easyworx
Vacatures

Werken bij easyworx?

  • direct contact

Onze experts staan altijd klaar om het beste advies te geven. Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen je graag!

Ben je een medewerker van easyworx? Klik dan hier. Wij hebben namelijk een speciale pagina voor jou! Hier vind je antwoord op jouw vragen. Vul je het contactformulier in, dan komt jouw vraag niet bij de juiste collega terecht. Wij helpen je graag zo goed mogelijk.